شما استحقاق خوبی را دارید!
30
شهریور
چند لحظه بیندیشید هم اکنون دقیقا چه می خواهید؟ چه آرزویی دارید؟ به آن فکر کنید و سپس بگوئید « من قبول دارم که مستحق…. هستم. »

احساس می کنیم این همان نکته ایی است که بیشتر ما در آن دچار مشکل می شویم.

نکته اصلی آن است که فکر می کنیم استحقاق آنچه را که آرزو داریم نداریم. قدرت شخصی ما همیشه در جهتی است که از لیاقت و استحقاق خویش آگاه شده و از آن بهره می گیریم. اما فکر نداشتن لیاقت در رسیدن به هدفی، حاصل پیام ها و افکار دوران کودکی است. مجددا متذکر می شوم که هیچگاه نباید به واسطه احساس عدم لیاقت تصور نمائیم که نمی توانیم در زندگی و افکار خود تغییری ایجاد کنیم. بارها مراجعاتی داشته ام که گفته اند « لوئیس، تصدیق و احترام به خود فایده ای ندارد » اما واقعا این اشکال از تصدیق نیست. بلکه اشکال در این است، که ما باورمان نمی شود شایسته ی خوبی ها هستیم.

یک راه برای اینکه باور کنید واقعا لیاقت و استحقاق رسیدن به خوبی ها رو دارید این است که از روش تائید و تصدیق کردن و خودباوری استفاده کرده و در همان حال سریعا به افکاری که در ذهنتان می آید توجه کنید. سپس بلافاصله آنها را یادداشت نمائید زیرا مطالب روی کاغذ قابل فهم تر و روشن تر خواهند بود تنها نکته ای که شما را از احساس لیاقت، عشق، محبت و احترام به خود باز می دارد عقیده و نظر شخصی دوم است که شما از قبل به آن باور داشته اید.

هنگامی که باور نداشته باشیم شایسته ی خوبی ها هستیم به طریق مختلف سعی می نمائیم به عیب جوئی از خود بپردازیم. مثلا افکارمان را مغشوش می کنیم، به خودمان ، آسیب فیزیکی رسانده یا حتی ممکن است باعث بروز تصادفی شویم. در صورتیکه به جای چنان رویدادهایی می توان عقیده ی لیاقت و شایستگی برخورداری از خوبی های زندگی را در خود تقویت کرد.

برای دوباره نویسی برنامه های منفی و غلط ذهنمان به نظر شما اولین فکر چه می تواند باشد؟ پایه و زمینه ی این حرکت در ذهن چیست؟ منابع اطلاعاتی که برای این کار نیاز دارید کدامند؟

تعدادی از افکار مناسب برای شروع کار به قرار ذیل عبارتند از:

  • من به درد بخور و ارزشمند هستم
  • لایق و شایسته ام
  • خودم را دوست دارم
  • به خودم اجازه می دهم ارضاء شوم

 

این عقاید کلی هستند که باید پایه و اساس تفکرات جدیدمان را بسازند. در عین حال در راس این افکار باید تایید و تصدیق را قرار دهیم.

اگر هنوز عاداتی دارید که نمی توانید رهایش کنید، از خود بپرسید واقعا این این کار چه فایده ای برایم دارد؟ چه سودی از جانب آن عاید می گردد؟ اگر بدین ترتیب نتوانستید جوابی بیابید از روش های دیگر استفاده کنید. مثلا بگویید « اگر این عادت را نداشته باشم چه روی می دهد ؟» غالبا جواب این است که «زندگی ام بهتر می شود» این جواب نتیجه ی این طرز فکر است که تصور می کنیم  شایسته ی یک زندگی بهتر نیستیم.

بر گرفته از کتاب قدرت در درون ماست

نویسنده: لو ئیس ال هی

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله
برچسب ها:
نظرات
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x